Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου... τελευταίας στιγμής

Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου... τελευταίας στιγμής

14 Φλεβάρη, η ημέρα των ερωτευμένων. 

Των ερωτευμένων, τονίζω, όχι των σχέσεων. Μπορείς να μην έχεις ερωτικό σύντροφο και να γιορτάζεις. Μπορείς να γιορτάζεις για τον ίδιο τον έρωτα και όχι επειδή είσαι ερωτευμένος. Ίσως να θέλεις να κάνεις δώρο στη μαμά σου, για να της δείξεις ότι τη νοιάζεσαι και την αγαπάς. Ή σε μια φίλη σου, που είναι αθεράπευτα ρομαντική. Ή στον εαυτό σου!

Οπότε, δεν πρόκειται για μια σύνηθη λίστα με προτάσεις για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόκειται για πράγματα απλά, που όμως δείχνουν πόσο νοιάζεσαι κάποιον! Κι επειδή κάθε εβδομάδα ανακοινώνονται καινούρια μέτρα και δεν το έχουμε όλοι με το click away, ρίξε μια ματιά!

Τι αρέσει στον Βαλεντίνο σου;

Αρχικά, προσδιόρισε τι αρέσει στον Βαλεντίνο σου. Μπορεί να πρόκειται για χόμπι ή για κάτι που χρησιμοποιεί καθημερινά. Μπορεί να σου έχει πει πως χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο. Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.


Οπότε, αν είναι καπνιστής, μπορείς να του αγοράσεις μία χειροποίητη θήκη καπνού ή έναν όμορφο αναπτήρα. Αν καπνίζει μέσω ηλεκτρονικού τσιγάρου, μπορείς να του αγοράσεις κάποια γεύση. Υπάρχει μέχρι και γεύση τρίγωνο πανοράματος! Σίγουρα θα εκτιμηθεί!


Αν είναι λάτρης του καφέ ή του τασγιού, μία κούπα είναι ό,τι πρέπει! Μπορεί να έχει τη φωτογραφία σας πάνω ή απλώς να είναι μια πολύ όμορφη κούπα! Εναλλακτικά, μπορείς να προμηθευτείς διάφορα αξεσουάρ, σουβέρ ή γεύσεις.

Αν είναι βιβλιόφιλος, τότε έχεις πληθώρα επιλογών! Πέρα από βιβλίο, μπορείς να ψάξεις ή να φτιάξεις αντικείμενα σχετικά με τις ιστορίες που του αρέσουν. Quotes από τα αγαπημένα του βιβλία ή merch του Harry Potter ή κάποιου άλλου χαρακτήρα, σίγουρα θα τον τρελάνουν! Η πιο safe επιλογή είναι οι σελιδοδείκτες. Υπάρχουν πολλοί και σε πολλά σχέδια και είναι και πολύ οικονομικοί. Επίσης, τους λατρεύουμε! Μπορείς να ψάξεις για χειροποίητους, ώστε να προλάβουν να σου σταλούν.

 

Φυσικά, τα λουλούδια είναι η πιο ρομαντική επιλογή! 

Κάτι πολύ σημαντικό που αφορά κάθε είδος δώρου: Η ΚΑΡΤΑ. Πάντα να γράφεις μία κάρτα! Ακόμα κι ας είναι σε ένα λευκό μικρό χαρτί. Είναι οι ευχές ή οι σκέψεις που κάνεις για το άτομο. Είναι αυτό που θα μείνει και που θα κάνει το δώρο σου μοναδικό! 

Μπορείς να φτιάξεις μία κάρτα! Χαρτόνι, κόλλα, ψαλίδι και φαντασία είναι όσα χρειάζεσαι. Πράγματα που βρίσκεις και στο super market της γειτονιάς σου. Ή μπορείς να προμηθευτείς μία έτοιμη κι απλώς να συμπληρώσεις τις ευχές!

Υπάρχουν πολλά που μπορείς να προμηθευτείς τελευταία στιγμή, χωρίς άγχος. Επίσης, μπορείς να δημιουργήσεις πράγματα, ακόμα κι αν δεν είσαι των καλλιτεχνικών! Για παράδειγμα, πάρε έναν καμβά και χρωμάτισέ τον. Αν δεν το έχεις με το σχέδιο, μπορείς απλώς να γράψεις κάτι όμορφο πάνω. Σίγουρα είναι μια πρωτότυπη ιδέα!
 

Μία πιο grande ιδέα είναι να πάρεις ένα κουτί και να το γεμίσεις με πράγματα που του αρέσουν. Γλυκά, σημειωματάρια, γραφική ύλη, διάφορα σνακ, μπύρες κ.λπ. Έτσι, έχεις ένα  εξατομικευμένο mystery box


Τέλος, μπορείς να επισκεφτείς το προφίλ μου, όπου υπάρχουν σελιδοδείκτες χειροποίητοι, και άρα μοναδικοί, πλαστικοποιημένοι. Δε χαλάνε εύκολα, δε σκίζονται, δε λερώνονται. Επίσης, προλαβαίνεις να τους λάβεις είτε ταχυδρομικώς είτε δια ζώσης, αν μένεις Θεσσαλονίκη. 

Και, φυσικά, μπορείς να μου στείλεις απλά για ιδέες. Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω!

 

 

HAPPY VALENTINE'S DAY!

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιβλιοφωτογραφία του μήνα (Απρίλιος 2020)

Δράκοι

Νιώθεις συνεχώς κουρασμένος; Αυτοί είναι οι λόγοι!

Ted Talk 1: Σεξουαλική Ευχαρίστηση

To be or not to be?